Goed nieuws! Aanstaande maandag zijn wij van 12 tot 17u geopend! U kunt 2e Pinksterdag dus gezellig bij ons komen vieren. Uiteraard hebben wij alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat u met een gerust hart bij ons kunt genieten van de ruimte en (gast)vrijheid. Wij zien er heel erg naar uit om jullie te mogen ontvangen! Je hoeft bij ons niet van tevoren te reserveren.
Theetuin 't Woutje is dit seizoen geopend van woensdag t/m zondag, van 11 tot 17u. Aanstaande maandag zijn wij geopend, omdat dit een feestdag is.

 

Theetuin 't Woutje

Heeft u zin in een lekker middagje ontspannen? Dan bent u hier aan het juiste adres! De kids kunnen lekker hun gang gaan in de tuin, terwijl u van een kop koffie of thee met iets lekkers geniet. 

We hebben heerlijk gebak en een lunchkaart met verschillende opties. U hoeft hiervoor niet te reserveren, er is altijd wel een plekje voor u!

Wanneer u met een erg grote groep komt, vinden wij het wel fijn als u dit van tevoren meldt, zodat we u sowieso een fijne plek in de tuin kunnen bieden!

 

Er zijn ook nog andere mogelijkheden in theetuin 't Woutje. U kunt bijvoorbeeld highteaën, barbecueën of door het Rietveld varen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan gauw bij Feesten

Indien u het leuk vindt om één van deze activiteiten te ondernemen, neem dan ruim van te voren contact met ons op om te reserveren. 

 

Hiernaast zijn er ook regelmatig speciale activiteiten en kortingsacties, bijvoorbeeld met feestdagen. Neem een kijkje in de Agenda en lees wat er de komende maanden op de planning staat!

 

Theetuin 't Woutje

Burg. ten Heuvelhofweg 83

2391MA Hazerswoude-dorp

 

Info@theetuintwoutje.nl

0172-587704

+31 6 44488228

Openingstijden

Van april t/m september:

Woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00

 

In de maanden oktober, november en maart:

Zondag van 13:00 tot 17:00

 

In de maanden december, januari en februari zijn wij gesloten.