In de theetuin is van alles te beleven! Op deze pagina houden we u op de hoogte van alle acties en speciale activiteiten waar u en/of uw kinderen aan mee kunnen doen. Voor vragen kunt u altijd bellen, mailen of gezellig langskomen. In het geval een reservering noodzakelijk is, kunt u bellen naar 0172-587704 of mailen naar info@theetuintwoutje.nl.

 

Vrijdag 7 juni Benefiet(s)diner: Surinaams eten 

Dit benefietdiner wordt mede georganiseerd door onze Marise Lagendijk. Haar vader is een paar jaar geleden helaas ook getroffen door de ernstige ziekte kanker. Gelukkig is hij nu een aantal maanden schoon en dit wensen ze iedereen toe. Daarom gaat zij samen met haar vader en vriend eind augustus de Tour For Life fietsen. Dit is een 8 daagse wielertour van Italië naar Nederland. Het geld dat ze hiermee ophalen gaat allemaal naar het Daniël Den Hoed fonds. Maak kanker kansloos!

 

Kunt u niet komen, maar wilt u haar toch sponsoren? Dit kan via deze link https://www.tourforlife.nl/marise-lagendijk 

9 & 10 juni eerste en tweede pinksterdag

Koffie met pinkstergebak

Op tweede pinksterdag kunt u bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met een stuk pinkstergebak voor maar €5,00 p.p.

 

Pinksterplankje

U kunt er ook voor kiezen om te genieten van een leuk pinksterplankje voor slechts €5,95 p.p.! U krijgt een heerlijk borrelplankje met blokjes kaas, plakjes worst en wat zoutjes.  

 

Extra activiteit op tweede pinksterdag

Rondvaart 

Op tweede pinksterdag gaat er tussen 13:00u en 17:00u ieder uur een rondvaartboot de Rietveldse vaart op! Voor maar €6,00 p.p. kunt een uur lang rondgevaren worden en nieuwe dingen leren over de prachtige omgeving!

Let op: dit is bij voldoende deelnemers.

 

Dinsdag 11 juni, de dag na tweede pinksterdag, zijn wij gesloten.  

Zondag 16 juni Vaderdag

Ook op vaderdag kunt u bij ons in de theetuin terecht! Neem uw vader mee naar de tuin voor een gezellige middag; bier met ballen staan op het menu! Op deze dag de speciale aanbieding: 10 bitterballen en een biertje voor 7,50

Theetuin 't Woutje

Burg. ten Heuvelhofweg 83

2391MA Hazerswoude-dorp

 

Info@theetuintwoutje.nl

0172-587704

+31 6 44488228

Geopend van dinsdag t/m zondag* 

11:00u tot 17:00u 

In januari en december zijn 

wij gesloten

 

* Dit is van april t/m sept. 
Kijk voor de uitgebreide       openingstijden bij contact