Rondjes Rietveld

Ontdek met de fiets, de step, de boot of te voet "het Rietveld" en haar verhalen. Hieronder vindt u informatie over de vijf leuke en leerzame avonturen die u met uw familie of vrienden kunt beleven. Bel voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen 0172-587704 of kom gerust een keertje langs. U kunt ook mailen.

Rondvaart

We vertrekken vanuit de theetuin, om een prachtige tocht te maken over de Rietveldse vaart. Onder begeleiding van een schipper kunt u de schitterende natuur en rijke historie van dit gebied ontdekken.

U kunt hier ook boekjes bij krijgen met informatie over de bezienswaardigheden. Dit is 1,50 extra.

*Vanaf 10,00 p.p., 110,00 per volle boot (15 pers.)

 

Sportief

Per boot varen we vanuit de theetuin naar "Jeu de boer". Dit is een boerderij met polderspelen waar u kunt kiezen uit boerengolf, boerenspellen of boerenbowlen. U gaat op de kickstep of op de fiets weer terug naar de theetuin, waarbij u onderweg de historie van het gebied leert kennen met een plattegrond en een verhalenboekje.

*Vanaf 22,00 p.p.

Kunst

U vertrekt vanuit de theetuin, te voet of met de boot naar de beeldentuin van Jan en Joke Lourier. U kunt met of zonder gids het verhaal achter de beelden ontdekken van vijf kunstenaars uit de omgeving. Laat u al wandelend inspireren of ontdek uw levensweg als u door het labyrint loopt. Tip: wilt u samen ook nog creatief aan de slag? Maak dan een gezamenlijk schilderij in Joke's atelier.

*Vanaf 9,50 p.p.

 

Boerenkaas

We varen vanuit de theetuin naar kaasboerderij Sol. Daar aangekomen kunt u een rondleiding over de boerderij maken, zelf koeien melken, of een eigen kaasje maken.

*Vanaf 16,00 p.p.

Natuur

Te voet of met de boot gaat u vanuit de theetuin naar de Groene Kathedraal, een sierlijk gebouwde uitkijktoren met een wilderig begroeide bogen rij. Ervaar de rust en luister naar het verhaal van de gids over de geschiedenis van dit prachtige stukje natuur. 

*Vanaf 9,00 p.p.

 

 


Theetuin 't Woutje

Burg. ten Heuvelhofweg 83

2391MA Hazerswoude-dorp

 

Info@theetuintwoutje.nl

0172-587704

+31 6 44488228

Dinsdag t/m zondag* 

11:00u tot 17:00u 

In januari en december zijn 

wij gesloten

 

* Dit is van april t/m sept. 
Kijk voor de uitgebreide       openingstijden bij contact